Tuunaa juuri itsesi näköiset kotisivut Tuunarilla®

Tuunari rulettaa

Tuunarin vaatimukset

Tarvitset vain nettiyhteyden ja selaimen! Ehkäpä enemmän Tuunarin helppoudesta kertoo se, mitä muita ohjelmia et tarvitse Tuunaria käyttäessäsi.

Sinä ET TARVITSE Tuunari-sivustoa muokatessa:

  • html/css-editoria
  • ftp-ohjelmaa ja -siirtoja
  • kuvankäsittelyohjelmaa
  • erillistä webhostingia
  • erillistä domaintilausta

Tuunari® sopii tietenkin kaikenlaisiin kotisivutarpeisiin

Eniten Tuunarista® saavat irti teeseitse-ihmiset ja nopeat kampanjoijat.

Edullinen lähtöhinta on hyvä kannuste kaikille pienyrittäjille. Www-sivuthan ovat tänä päivänä paitsi merkittävin markkinointikanava myös nopea ja helppo tapa jakaa informaatiota - jos vain käytössäsi on kätevä työkalu, kuten Tuunari®.

Tuunarilla saat tehtyä myös nopeasti näyttävät ja helposti päivitettävät kotisivut itsellesi. Digitaalinen cv, eli henkilökohtaiset kotisivut, ovat tärkeä tuki ja apuväline työnhakuun sekä tapa näyttää omat referenssit koneesta ja tiedostoista riippumattomasti pelkän nettiyhteyden avulla.

Tuunarilla tehty sivusto on aikaa kestävä kotisivuratkaisu, koska ulkoasun ja sisällön helpon päivitettävyyden lisäksi myös ohjelmistoa parannetaan laajan kehittäjäyhteisön ansiosta jatkuvasti ja teemme turvapäivitykset puolestasi säännöllisesti.

Yhteistyökumppaneille

Tuunari on myös loistava työkalu graafiselle suunnittelijalle/mainostoimistolle, joka haluaa edullisen ja tehokkaan tavan tuottaa asiakkailleen kotisivuja oman suunnittelun pohjalta tekniseen toteutukseen asti. Ota yhteyttä palautelomakkeellamme ja keskustellaan asiasta lisää.